Dette års kursus


INVITATION TIL ÅRETS KURSUS FOR REVISORER 2021 | 6-9. SEPTEMBER 2021

ReviRejs er kendt for vores højkvalitets udlandskurser og for at skabe enestående oplevelser omkring din uddannelse.

I en omskiftelig verden, som den vi har oplevet det seneste år, og som vi kommer til at leve i et stykke tid endnu, har vi valgt at holde årets kursus i Danmark. Det er langt mere trygt, og vi undgår usikkerheden ved, om man kan rejse eller ej, ligesom det er vigtigt for os at støtte op om danske
leverandører, som jo har været svært stillet i snart et år.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til fire dages intensivt kursus sammensat af inspirerende foredrag, cases og dilemmaer.

Du vil også kunne dele oplevelsen med andre kompetente kursusdeltagere, som du får rig lejlighed til at sparre og networke med.

Du modtager kursusbevis efterfølgende, og følger du ReviRejs årlige kursusforløb, vil du i løbet af tre år have gennemført den obligatoriske efteruddannelse for revisorer.
Vi glæder os til at gøre kursusoplevelsen helt fantastisk, når vi byder dig velkommen på det nyåbnede og meget indbydende Alsik Hotel & Spa i hjertet af Sønderborg.

Nedenfor finder du invitation, kursusoversigt og praktiske informationer samlet i én folder. Herudover finder du den foreløbige undervisningsplan samt tilmeldingsskema.

Dokumenter vedrørende årets kursus for revisorer

Invitation, kursusoversigt og praktiske informationer

Undervisningsplan (28-08-21)

Tilmeldingsskema


Vi opdaterer hjemmesiden med informationer løbende.

Følg med her på siden og på LinkedIn