Dette års kursus

 

Praktiske oplysninger til kursus for revisorer på Gran Canaria 2019

Cordial Mogan Playa

Cordial Mogán Playa er et stort hotel med charme og en smuk arkitektur i pittoreske Puerto de Mógan. Værelserne ligger i flere huse, alle har en hyggelig patio med blomster og buske.

Gå en tur på hotelområdet og nyd de 200 subtropiske planter. Hertil kommer kaktushaven med et imponerende antal forskellige kaktusarter fra hele verden. Turen rundt i området bringer dig også til et romantisk lille kapel, hvor der nogle gange arrangeres bryllupper og andre ceremonier.

Ud over de to opvarmede pools og jacuzzien, er der en opvarmet børnepool og en lille “sandstrand” med solsenge ved det store poolområde. Fitnesslokalet er veludstyret, og her er også tennis- og squashbane.

I Cordial Mógan Playas eget spa kan du bestille afslappende massage eller nogle af de mange behandlinger der tilbydes. Du kan også tage et bad i den 34-grader varme thalassopool, hvor der er brusehoveder der masserer med forskellige tryk.

Der er gratis trådløst internet på hele hotellet. Underholdning og aktiviteter flere gange om ugen.

Dobbeltværelse med hårtørrer, telefon, satellit-tv, dvd, minibar, aircondition, balkon eller terrasse.

Til hotelopholdet hører et overdådigt morgenmåltid.

 

Cordial Mogan Valle

Lejlighedshotellet Cordial Mogán Valle har en dejlig beliggenhed i udkanten af den charmerende by Puerto de Mogán. Lejlighederne er bygget i terrasser langs bjergskråningen, og alle de store balkoner/terrasser vender ud mod poolområdet. Det tager cirka et kvarter at gå til stranden.

Poolområdet med de opvarmede pools og den runde børnepool er hotelområdets centrum. Til de aktive er der både fitness og tennisbane, og foretrækker du at slappe af, er der en moderne spa, der tilbyder jacuzzi, massage og forskellige behandlinger.

Der er gratis trådløst internet på hele Cordial Mógan Valle.

Du kan spise middag i den velrenommerede buffetrestaurant. Der er også flere barer og en tex mex restaurant på hotelområdet. Der bydes på underholdning fem aftener om ugen.

Selv om der er ca. 300 lejligheder, er atmosfæren rolig og afslappende. Toværelseslejlighederne er rummelige med veludstyret tekøkkener indeholdende mikrobølgeovn, brødrister, elkedel, kaffemaskine derudover stue med sofa m.v. samt telefon, satellit-tv, stor balkon eller terrasse.

Generel information:

Nærmere beskrivelse af hotel og lejligheder kan ses på ovenstående hjemmesider.

Erhvervsrejseforsikring og afbestillingsforsikring kan med fordel tegnes via Mastercard i eget pengeinstitut. Alternativt kan afbestillingsforsikring bestilles via os til en pris af kr. 400.

Restbetaling vil blive opkrævet til betaling senest 30. juni 2019.

Kursusmateriale og flybilletter m.v. vil blive fremsendt ca. 14. oktober 2019.

Kursisterne vil blive inddelt i klasser og i underliggende grupper i forbindelse med cases/gruppearbejde under kurset. Det vil være en fordel at have en bærbar PC, evt. mindre opslagsværk indenfor regnskab/revision/skat, lommeregner og skriveredskaber m.v. med.

Rejsen arrangeres gennem Spies.

I kursusprisen er inkluderet kursus, kaffe/kager/frugt og drikkelse under kurset, hotelophold med morgenmad – eller lejlighedsophold uden morgenmad og fly/tur retur fra Kastrup eller Billund.

Første undervisningsdag er den 20. oktober 2019 og der undervises i 4 dage i træk.

  • Undervisning:                                8:30-12:30
  • Middagspause:                             12:30-15:30
  • Undervisning:                               15:30-19:30

Der er en større kaffepause formiddag og eftermiddag og mindre pauser i løbet af dagen.

De kursister, som har bestilt flyrejsen via os – transporteres direkte til hotel – uden stop ved andre hoteller. De som alene har bestilt kurset skal selv sørge for transport fra og til lufthavn.